Domácí zapékané müsli

V libovolném množství v míse smícháme co Vám chutná. 
Já použila:

Ovesné vločky
Mandle na plátky
Vlašské ořechy – nadrcené
Rozinky
Maliny mrazem sušené – pokrájíme na menší kousky (prodává Albert) 
Semínka dle chuti. Já použila slunečnicová.

Na pánvi rozpustíte máslo (množství podle toho kolik máte směsi. Já měla velký plech pokrytý 1 cm, másla jsem ukrojila 2 cm). Přidala jsem lžíci medu a lžíci čekankového sirupu. Ten má nízký glykemický index, proto je vhodnější v redukci. Samozřejmě sirupem můžete nahradit i med. 
Tuto tekutou směs smícháte se suchými surovinami. Rovnoměrně rozložené na pečícím papíru pečeme 15-20 minut při 170 stupních.
Můžete přidat i skořici. Ta je super jako zahřívací koření v zimním období. 
Müsli jsem naplnila dvě sklenice od okurek.

Líbil se Vám článek? Sdílejte:

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

zanechte komentář: